Dopravníky a dopravní systémy

Naše společnost se zabývá výrobou a prodejem dopravníků a dopravních systémů. Dopravníky a dopravní systémy jsou transportní zařízení, která jsou určená k vodorovné, šikmé či svislé dopravě nákladu. Dopravníky a dopravní systémy dělíme na několik typů.

Dopravníky a dopravní systémy z nerezové oceli

Dopravníky a dopravní systémy naší společnosti jsou určeny nejen pro aplikace v potravinářském průmyslu, ale také v průmyslu farmaceutickém či chemickém. Na přání našich zákazníků vyrábíme také dopravníky a dopravní systémy z nerezové oceli se specifickými vlastnostmi. V našem sortimentu dopravníků z nerezové oceli můžete nalézt dopravníky pásové, modulární pásové, řetězové, destičkové, válečkové, řemenové či podvěsné dopravníky.

Dopravníky v průmyslovém provedení

Dopravníky a dopravní systémy pro průmyslové aplikace vyrábíme z konstrukčních ocelí. Dopravníky a dopravní systémy jsou následně upravovány lakováním práškovou barvou v různých odstínech, které jsou volitelné dle vzorníku RAL. Důraz klademe především na kvalitní komponenty a robustní konstrukci, která zaručuje spolehlivost a dlouho životnost dopravníků a dopravních systémů. V průmyslovém provedení nabízíme pásové, modulární pásové, řetězové, destičkové, válečkové a řemenové dopravníky.

Dopravní systémy – intralogistika

Kombinací jednotlivých dopravníků sestavujeme pro naše zákazníky ucelené dopravní systémy. Tyto dopravníky a dopravní systémy lze vyrobit v nerezovém i v průmyslovém provedení. Zaměřujeme se především na výrobní a skladové logistické procesy a jejich automatizaci. Nabízíme dopravní systémy pro malé úseky, celé provozy a továrny.